Mai mulți participanți la trafic au asistat la scene uluitoare. Un șofer a fost surprins conducând pe contrasens, pe șoseaua de centură a Bacăului.

Pățania șoferului a fost surprinsă de ceilalți participanți la trafic. Un clip video în care se observă cum șoferul conduce o camionetă cu lemne pe contrasens a fost urcată pe rețelele sociale, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

În imagini, se observă cum pe banda pe care era încadrat șoferul camionetei pline cu lemne circulă mașini din sensul opus.

Citește și: Descoperire macabră a polițiștilor din județul Neamț! Ce s-a găsit în pădure, într-o mașină arsă în totalitate, a șocat autoritățile

cu camioneta pe contrasens

Imagini uimitoare au fost surprinse pe șoseaua de centură din Bacău

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

camioneta

Un șofer a mers pe contrasens, în timp ce conducea o camionetă cu lemne

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În ciuda faptului că se încadrase pe banda greșită și multe lucruri îi indicau greșeala comisă, potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, șoferul a continuat să circule pe sensul greșit o bună perioadă de timp.

camioneta

 Un șofer a mers pe contrasens, în timp ce conducea o camionetă cu lemne

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Prins cu permisul suspendat, conducând pe contrasens, la vârsta de 72 de ani

Un bărbat în vârstă de 72 de ani ar fi fost surprins în timp ce se afla la volanul unui autoturism, având permisul suspendat.

Mai mult decât atât, bărbatul mergea și pe contrasens.

Incidentul rutier a avut loc în luna februarie, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea-Deva, în zona km 245, potivit tribuna.ro.  

Autoritățile au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a deține permis de conducere. Mai mult decât atât, bărbatul a primit și o amendă contravențională în valoare de 1.484

de lei, potrivit sursei citate anterior.

Ce sancțiuni poți primi dacă circuli pe contrasens?

Noua lege în vigoare cu privire la conduita rutieră prevede sancțiuni dure pentru șoferii care conduc pe contrasens.

În aceste condiții, un șofer care este surprins mergând pe contrasens, va avea permisul de conducere suspendat pe o perioadă de 120 de zile, adică pe o perioadă de patru luni.

Acestă sancțiune se aplică și în cazul șoferilor care întorc pe autostradă sau circulă pe zonele mediane sau pe racordurile dintre părțile carosabile. De asemenea, sancțiunile dure sunt aplciate și șoferilor vitezomani.

Șoferii care conduc cu o viteză peste limita admisă, pot rămâne pietoni pentru o perioadă de 120 de zile.

La măsura suspendării permisului de conducere de adaugă și amenzi. Valoarea unui punct amendă este dee 165 de lei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si