Mai multe imagini au ajuns virale, după ce o bandă de hoți au fost văzuți când furau un bancomat cu un excavator. Grozăvia s-a produs în Catania din Italia, iar imaginile au fost surprinse de un martor cu telefonul mobil și au ajuns pe rețele de socializare.

Citește și: Autoritățile din Austria cer ajutorul în cazul unei românce. Menajera este acuzată că ar fi furat din mai multe case din Viena

Carabinierii s-au autosesizat. La această faptă au participat cinci bărbați, care apoi s-au făcut nevăzuți. Pe de altă parte, pe rețelele de socializare din Italia, imaginile au stârnit foarte multă indignare, asta pentru că cetățenii îl acuză pe cel care a filmat, că în loc să filmeze în detaliu, mai bine suna și alerta autoritățile.

Citește și: O bunicuță din Alba a fost la un pas a fi implicată într-un proces de furt, după ce a furat 3 pateuri și 6 pliculețe de ciocolată caldă: „Judecătorul constată că nu există interes public în urmărirea faptei”

Autoritățile din Austria cer ajutorul în cazul unei românce. Menajera este acuzată că ar fi furat din mai multe case din Viena

O româncă în vârstă de 31 de ani, menajeră în Austria, este bănuită că a sustras mai multe obiecte de valoare și bijuterii în timp ce a lucrat în mai multe case din Viena-Penzing.

Citește și: Metoda incredibilă prin care o româncă a furat de la un om care a ajutat-o! Nimeni nu se aștepta la asta

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma unor investigații intensive derulate de oamenii legii austrieci, românca în vârstă de 31 de ani a fost arestată pe data de 7 martie 2023, la scurt timp după ce a comis o infracțiune la Viena.

Mai multe bijuterii, dar și obiecte de valoare despre care se crede că au fost sustrase au fost găsite și confiscate atât în ​​hainele ei, cât și în mașina acesteia.

Citește și: Un bărbat din Dâmbovița a încălcat ordinul de restricție cerut de mama sa. Individul a fost reținut

După ce a fost interogată, menajera a fost privată de libertate. Oamenii legii din Viena au cerut parchetului publicarea pozelor, iar eventualele alte victime care au angajat-o pe principala suspectă și care observă că lipsesc obiecte de valoare sunt rugate să contacteze imediat poliția din Viena.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Indicii, printre care și cele anonime, au fost solicitate la comandamentul poliției orașului Fünfhaus Inspectoratul de Poliție Linzer Straße la numărul de telefon  01-31310-47810.

Femeia în cauză a fost angajată ca menajeră de către o familie din Viena.

Două femei, mamă și fiică, care locuiau împreună, au observat că mai multe obiecte au dispărut din casă, mai ales după ce trecea femeia care le făcea curățenie.

Citește și: Un tânăr din Timiș a fost arestat pentru mai multe furturi la doar o lună după ce a fost eliberat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si