Dacia Unirea Brăila depune eforturi de mulți ani pentru a reuși modernizarea stadionului Municipal. În luna precedentă, clubul a inițiat o petiție cu scopul de a stimula acest proces. Derby-ul local din weekend, care s-a desfășurat în condiții neobișnuite, a adus și mai mult sprijin pentru această inițiativă.

Imagini virale de la un meci din Liga a 3-a! Fotabaliștii s-au scăldat în nămol

Precipitațiile puternice din zonă au provocat inundarea terenului de joc. Vântul a contribuit și el la crearea unor condiții neadecvate pentru desfășurarea meciului.

Potrivit Pro Brăila, partida a fost întreruptă de două ori, în minutele 3 și 51.

Citește și: Clipe de coșmar pentru Neymar. Hoții înarmați au vrut să-i răpească fetița și pe mama acesteia. Părinții Brunei Biancardi au fost legați și amenințați cu moartea

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu toate acestea, cea mai remarcabilă situație a avut loc în repriza secundă, când terenul de joc a fost redus cu 3 metri! Acest fapt a fost cauzat de bălțile formate în apropierea băncilor de rezervă. Linia de margine a fost schimbată pentru a evita zonele inundate, iar arbitru de tușă a fost nevoit să pătrundă adânc în teren. Cu toate acestea, meciul a continuat într-un mod amuzant, chiar și jucătorii s-au distrat, aruncându-se în băltoacele formate pe gazon la finalul partidei.

Imagini virale de la un meci din Liga a 3-a! Fotabaliștii s-au scăldat în nămol

Meci în mocirlă în Liga a 3-a! Terenul s-a micșorat în timpul partidei

Petiția lansată de clubul Dacia Unirea Brăila are ca scop modernizarea Stadionului Municipal Brăila, care a fost construit în 1974 și nu a beneficiat de nicio renovare semnificativă. Stadionul ar trebui să aibă 8.000 de locuri pe scaune, dar condițiile actuale nu sunt adecvate pentru a atinge acest standard.

Imagini virale de la un meci din Liga a 3-a! Fotabaliștii s-au scăldat în nămol

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: CFR Cluj ratează oportunitatea de a ocupa primul loc în Campionat. Hermannstadt- CFR Cluj, scor final 1-0

„1. Solicităm Primăriei și Consiliului Județean să aloce resurse pentru reabilitarea și modernizarea terenurilor de fotbal existente, precum și pentru construirea de noi facilități sportive, inclusiv terenuri cu gazon sintetic și dotări corespunzătoare. 

2. Dorim să vă încurajăm să oferiți sprijin financiar și logistic cluburilor de fotbal din Brăila, în special celor de juniori, pentru a promova dezvoltarea tinerilor talentați și pentru a asigura că aceștia au acces la facilități și antrenamente adecvate. 

3. Dorim să vedem organizarea de evenimente sportive de nivel înalt în comunitatea noastră, inclusiv turnee de fotbal, meciuri amicale cu echipe cunoscute și alte manifestări care să încurajeze pasiunea pentru fotbal în rândul locuitorilor noștri. 

4. Cerem crearea de programe și școli de fotbal pentru copii și tineri, pentru a dezvolta și promova talentul local în acest sport minunat. 



5. Dorim să fim informați cu privire la alocarea resurselor și planurile de dezvoltare a fotbalului în Brăila și să fim implicați în procesul de luare a deciziilor”, se arată în Petiția celor de la Dacia Unirea Brăila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si