Se lupta cu pumnii si cu picioarele, dar niciunul nu se lasa mai prejos. Sunt imaginile surprinse pe camerele de supraveghere ale magazinului, cu teribila razbunare a tanarului de 18 ani.

Se vede cum tanarul il loveste pe magazioner in umar, iar acesta riposteaza cu mainile. Lupta dintre cei doi se muta chiar pe bulevard, unde angajatul chioscului trage, cu disperare de bratele agresorului.

Vrea sa-i ia din mana cutitul, dar in zadar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Totul se intampla in strada, langa clientii de la magazin, dar nimeni nu intervine sa-i desparta pe cei doi.

Totul incepe  cand tanarul vine la magazin sa returneze un incarcator de brichete. Vanzatoarea ii spune ca nu ii poate da 15 lei inapoi, ci ii poate da un alt produs, de aceeasi suma. Turbat de furie, tanarul ar fi inceput s-o ameninte.  Atunci, intervine magazionerul, martor la toata discutia, care iese din magazin sa-l alunge.

Astazi, agresorul de 18 ani a fost dus la instanta cu propunere de arestare preventiva. Politistii i-au deschis un dosar penal pentru loviri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si