Cand nu canta sau nu slujeste, se pare ca Pomohaci petrece mult timp cu oile. De alfel, cresterea ovinelor este o afacere rentabila pentru preotul-cantaret din Mures, care spunea la un moment dat ca asa isi intretine familia, iar unul dintre fiii lui este chiar cioban.

Despre pasiunea pentru oi a preotului stiu multi dintre cei care l-au cunoscut pentru ca Pomohaci vorbeste mult despre oile sale.

“Parintele spune ca oile sunt crestine, ca sunt blande. Vorbeste cu ele si le da nume”, a povestit intr-un interviu Gheorghe Sucaciu, actualmente  primar al Fagarasului, la randul lui un cunoscut crescator de oi. 

Citeste si: Fosta sotie a preotului Cristian Pomohaci face declaratii despre trecutul lui: "El si-a dorit mult sa fie preot, banuiesc ca de asta s-a si facut"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cristian Pomohaci nu se da in laturi de a participa cu ovinele sale la targuri si expozitii, iar berbecii vanduti de el au ajuns pana aproape de 6.000

de lei, pentru ca multi ii cumpara pentru prasila.
La un astfel de targ, intr-un interviu pentru o revista agricola, Cristian Pomohaci  i-a spus reporterului si numele animalelor pe care le avea cu el. “Pe asta il cheama Petrisor, asta e domnisoru’ Fotomodelu’ si asta de aici – nerabdatorul – e Codrul”. 

Intr-o postare mai veche pe contul sau de socializare, Cristian Pomohaci, alaturi de mai multe imagini cu el si oile sale a postat un mesaj straniu: "Cerebel, un berbecut care mai iubeste in felul lui...Ce

bine il inteleg pe David psalmistul, regele si...pastorul!"

 

Cristian Pomohaci este de o saptamana in centrul unui scandal, dupa ce in presa a aparut o inregistrare audio in care preotul se pare ca il hartuia sexual pe un baiat de 17 ani. In timp ce mai marii Bisericii au hotarat ca pentru 30 de zile, Pomohaci sa nu mai aiba voie sa slujeasca in biserica, procurorii ancheteaza cazul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si