Strazile din Varsovia au fost pline ochi. Imbracate in negru, tinand pancarte inscriptionate cu diferite mesaje, femeile au marsaluit pe strazi, apoi s-au adunat in fata Guvernului.

Protestatarele sustin ca proiectul de lege este inacceptabil, mai ales in secolul XXI.

„Este dificil sa fii de acord cu un asemenea tratament al femeilor. Nu se poate intampla asta, suntem in secolul XXI, insa mental ne aflam in Evul Mediu.

Este absolut inacceptabil”, sustine o protestatara, potrivit stirileprotv.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Este ingrozitor si sunt destul de intrigata. Nu este posibil ca o mana de barbat si cateva femei naive sa decida soarta tinerei generatii”, este de parere o alta participanta la protest.

Astfel de manifestatii au avut loc in mai multe orase din Polonia. Scolile, spitalele, dar si companii private au fost inchise in „lunea neagra”, cum a fost denumit evenimentul.

O fotografie care a facut inconjurul lumii a fost cea cu o femeie in varsta care tine in mana o pancarta pe care este scris: „Nu-mi vine sa cred ca inca trebuie sa protestez fata de acst lucru”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si