Close sidebar
Close sidebar

Imaginile care au inspaimantat lumea. Ce este de fapt creatura care are corp de pisica si cap de bebelus

Pe retelele de socializare s-a creat o adevarata isterie dupa ce a aparut o fotografie cu o creatura ciudata ce are trup de pisica si cap de bebelus. Poza, despre care se spune ca a fost realizata in Malaezia, s-a viralizat extrem de repede si multi au fost ingroziti la vederea ei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi s-a vorbit despre experimente genetice neautorizate, autoritatile din Malaezia au facut lumina in acest caz si au spus ca ei considera ca aceasta "ciudatenie" este doar o jucarie de silicon ce se vinde pe site-urile online.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Verificarile noastre au aratat ca imaginile au fost descarcate de pe internet si postate pe retelele de socializare, sustinand ca au fost facute in Pahang. Sper ca publicul sa opreasca transmiterea informatiilor despre falsa descoperire", au spus surse din politia malaeziana.

Voi ce credeti ca este de fapt?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI