In urma cu o luna, WOWbiz.ro publica aceste imagini in care atragea atentia ca in clubul Bamboo, care a ars in totalitate noaptea trecuta, se fumeaza fara nicio problema, desi acest lucru este interzis prin lege.

Un avocat a explicat ca acest fapt este la "profund ilegal".

"Lucrurile acestea pe care le tot vedem prin Bucuresti si prin restul tarii sunt nici macar la limita legii, ci sunt profund ilegale! Daca dam o invitatie sau punem un criteriu de intrare, el se transforma din spatiu public in spatiu privat.
Nicidecum! Singura varianta in care am putea fuma intr-un astfel de spatiu ar fi sa inchidem barul si sa ne strangem un grup de prieteni.", a declarat Adrian Cuculis, avocat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Si reprezentantii de la ISGU atrag atentia ca fumatul este in continuare interzis in spatiile publice.

"In primul rand, este foarte importanta respectarea capacitatii de primire a salilor in care se desfasoara astfel de evenimente cu public numeros. Este importanta instruirea personalului pentru a lucre cu mijloacele de interventie, vorbim de stingatoare. In cazul in care localul in care aveti de gand sa petreceti e prea aglomerat, este indicat sa parasiti zona, inainte ca o situatie de urgenta sa apara."
, a declarat Catalin Chirca, de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Clubul Bamboo din Capitala a ars in totalitate. 38 de persoane au fost duse la spital. Sapte au ramas internate. O victima in stare grava


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si