Sa nu credeti ca acest barbat se joaca in apa, ci... pregateste o bucata de carne de porc. Adauga 2 substante de culori diferite: una alba, cealalta rosie. Par lichide, insa in urma contactului cu apa vedem ca incep sa se intareasca.

Asta se intampla cu ceara lichida, turnata in apa.

Se intareste in tot felul de forme ciudate. In acest caz, vedem ca barbatul urmareste un anumit aspect si o consistenta speciala. Este asa-numitul gatit din substante artificiale care a devenit flagel in unele tari. In numai 30 de secunde, vedem cum barbatul de pe aceasta inregistrare obtine cateva sute de grame de carne rosie.

Pestii pe care ii vedeti in imagine nu sunt adevarati. Nici 1 la suta din compozitie nu are legatura cu pestele din natura sau din ferme specializate. Desi arata ca si cei reali, sunt din plastic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Iar lista cu tipurile de carne falsificata continua. Unii au cumparat carnea si au gatit-o. Au descoperit, in tigaie, in loc de pui, bucati topite de plastic.

Erau, de fapt, pungile trecute printr-un aparat special de catre contrabandisti, iar compozitia pusa, apoi, in forma de pulpa de pui.

In ultimii ani, peste o mie de persoane au fost retinute numai in China in actiuni diferite care au vizat eliminarea acestor adevarate fabrici de carne falsa.


In tara noastra, nu s-au inregistrat pana acum importuri de astfel de produse, insa pericolul e mare.

A doua categorie se refera la alimentele falsificate pe jumatate.

Spre exemplu, mierea de albine completata cu diferite siropuri pentru a creste cantitatea vanduta, la un pret care nu reprezinta realitatea, iar lista poate continua.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si