Totul s-a intamplat in mai 2014, cand fotograful se plimba pe strazile din Manila, Filipine. A intors capul si a vazut un copil stand dezbracat in mijlocul scarilor de la metrou, in timp ce oamenii treceau nepasatori pe langa el.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Laberinto a fost socat de lipsa umanitatii. Sute de oameni au trecut pe langa copil fara ca macar sa ii arunce o privire. Sunt atat de obisnuiti cu cersitul si oamenii strazii, incat li se pare normal.

Fotograful a povestit intamplarea socanta pe Facebook:" Eram acolo, cu camera de gat, cand am vazut acest copil. Zacea acolo, dormind pe asfalt. Trecatorii au vazut atat de multi copii cersind, incat stiau deja cum sa reactioneze: au trecut mai departe.

Dupa ce am facut cateva fotografii, i-am intrebat pe cei care locuiau acolo daca stiu al cui este acel copil. La scurt timp a aparut si o femeie cu o haine murdare, care a luat copilul. Totul in cateva secunde. I-am cumparat mancare cu cateva zile in urma. Inca locuieste pe strazi”, a scris barbatul, potrivit sharebly.co.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si