Parastasul de un an de la moartea Regelui Mihai a fost o ceremonie restrânsă la Curtea de Argeş, acolo unde se află mormântul acestuia, în necropola regală. La parastas, au venit patru dintre cele cinci fete ale Regelui Mihai, în frunte cu Principesa Margareta, acum şefa Casei Regale.

Nu a lipsit de la slujbă,desfăşurată în catedrala din Curtea de Argeş, nici fostul principe Nicolae, nepotul renegat al Regelui Mihai.

Relaţiile dintre acesta şi restul membrilor Casei Regale sunt reci. De altfel, la nunta acstuia, care a avut loc în septembrie, nu au participat nici mama, nici mătuşile lui.

Acum, la parastas, fostul principe Nicolae a venit însoţit de soţia sa, Alina. Cei doi au stat separat de restul familiei, atât mama cât şi mătuşile lui fiind distante cu tânărul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

În imaginile surprinse atât din timpul slujbei, cât şi după aceasta, se observă cum tânărul cuplu este cumva ţinut la distanţă. De altfel, în pozele oficiale, postate pe site-ul Casei Regale, fostul principe nu apare decât întâmplător într-o singură poză.

Fostul principe Nicolae a fost renegat şi i s-a retras titlul încă din 2015 pe motiv că ar fi lăsat o tânără însărcinată şi nu şi-ar fi recunoscut copilul.

Apoi, înainte de moartea bunicului său, Regele Mihai, Nicolae a încercat să intre în locuinţa acestuia din Elveţia pentru a-şi lua rămas bun. Nu a fost lăsat, iar mătuşa sa, Principesa Margareta, care se afla în casă la acel moment, a făcut plângere la poliţie susţinând că acesta a încercat să forţeze intrarea. A urmat apoi înmormântarea Regelui Mihai, la care Nicolae a stat lângă familia sa şi părea că a avut loc o reconciliere.
Nu a fost însă aşa! Şi acest lucru a fost dovedit de faptul că nici Principesa Margareta, dar nici măcar mama lui, Principesa Elena, nu au vrut să participe la nunta lui Nicolae, eveniment la care au fost invitate.

Sursa foto: Romania Regala, capturi TVR
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si