Close sidebar
Close sidebar

Imaginile care spun totul despre relaţiile din Familia Regală! Unde a stat fostul principe Nicolae la parastasul Regelui Mihai

Pe 5 decembrie, Familia Regală a organizat la Curtea de Argeş parastasul de un an al Regelui Mihai. A participat la comemorare şi fostul principe Nicolae.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parastasul de un an de la moartea Regelui Mihai a fost o ceremonie restrânsă la Curtea de Argeş, acolo unde se află mormântul acestuia, în necropola regală. La parastas, au venit patru dintre cele cinci fete ale Regelui Mihai, în frunte cu Principesa Margareta, acum şefa Casei Regale.

Nu a lipsit de la slujbă,desfăşurată în catedrala din Curtea de Argeş, nici fostul principe Nicolae, nepotul renegat al Regelui Mihai. Relaţiile dintre acesta şi restul membrilor Casei Regale sunt reci. De altfel, la nunta acstuia, care a avut loc în septembrie, nu au participat nici mama, nici mătuşile lui.

Acum, la parastas, fostul principe Nicolae a venit însoţit de soţia sa, Alina. Cei doi au stat separat de restul familiei, atât mama cât şi mătuşile lui fiind distante cu tânărul.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

În imaginile surprinse atât din timpul slujbei, cât şi după aceasta, se observă cum tânărul cuplu este cumva ţinut la distanţă. De altfel, în pozele oficiale, postate pe site-ul Casei Regale, fostul principe nu apare decât întâmplător într-o singură poză.

Fostul principe Nicolae a fost renegat şi i s-a retras titlul încă din 2015 pe motiv că ar fi lăsat o tânără însărcinată şi nu şi-ar fi recunoscut copilul. Apoi, înainte de moartea bunicului său, Regele Mihai, Nicolae a încercat să intre în locuinţa acestuia din Elveţia pentru a-şi lua rămas bun.

Nu a fost lăsat, iar mătuşa sa, Principesa Margareta, care se afla în casă la acel moment, a făcut plângere la poliţie susţinând că acesta a încercat să forţeze intrarea. A urmat apoi înmormântarea Regelui Mihai, la care Nicolae a stat lângă familia sa şi părea că a avut loc o reconciliere. Nu a fost însă aşa! Şi acest lucru a fost dovedit de faptul că nici Principesa Margareta, dar nici măcar mama lui, Principesa Elena, nu au vrut să participe la nunta lui Nicolae, eveniment la care au fost invitate.

Sursa foto: Romania Regala, capturi TVR
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI