Povestea familiei este una extrem de emotionanta. Il au pe Baobao de 17 ani si au parcurs impreunapeste 200.000 de km cu motocicleta. Ultima excursie s-a terminat tragic, atunci cand animalul a cazut de pe motocicleta si a fost lovit grav.

In urma accidentului, animalul si-a pierdut auzul si vederea si abia se mai putea misca, asa ca familia a decis sa ii sfarseasca suferinta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Copilul a izbucnit in lacrimi spunand ca ii va fi dor de cel mai bun prieten al sau, in timp ce tatal il consoleaza. Ii spune cadaca nu vor face acest lucru acum, Baobao va avea de suferit mai mult.

Imaginile au fost realizate de tatal baietelului si postate pe Youtube in 2014, insa saptamana aceasta au devenit virale pe internet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si