Acestea sunt imaginile de la care incepe totul. Bataia generala din mijlocul strazii nu are loc intre interlopi, ci intre cateva fete, care-si disputa ca-n mahala, cu pumnii si cu picioarele, acelasi baiat.

Fetele, toate eleve de 18 ani, se bat ca-n ringul de box, in vazul tuturor. Ba mai mult, cei care filmeaza sangeroasa scena incurajeaza violenta.

Disputa a pornit de la iubitul uneia dintre gemene, care s-a certat, pe internet, cu fosta prietena a acestuia.

Dupa un schimb de cuvinte de dure, cea din urma a vrut sa se razbune, baieteste, in strada! Numai ca, a incurcat surorile.

„Mi-au tras parul cat au putut ele de tare. Dupa aceea am reusit sa plec de acolo”, p ovesteste tanara.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cea luata de par si trantita la pamant este Ronela. Tanara sustine ca a fost batuta in locul surorii sale gemene. Trei zile a stat in spital, din cauza cruntelor lovituri primite. Imediat ce si-a revenit, le-a platit rivalelor cu aceeasi moneda.

„Cand m-am gandit ca nimeni nu a rezolvat aboslut nimic, normal, m-am pus si am dat in ea. De nervi, n-am mai putut. Cand am vazut filmarea, nu m-am putut abtine sa nu dau in ea”, spune Ronela Stefan.

Rusinat si umilit de situatia in care propria fiica l-a pus, tatal abia si-a gasit cuvintele. Barbatul a declarat ca nu s-a putut uita la imagini.

Nici mama nu le-a putut privi. Ii e suficient, sustine ea, sa o vada cat de marcata a ramas de cele intamplate.

„Are cosmaruri noaptea, se ridica, se sperie. Daca merg la ea si o mangai un pic ea deja sare si se sperie. Nu mai pot sa scot stresul asta din ea”, spune mama fetei.

Parintii gemenelor au depus o plangere la politie, pe care ulterior si-au retras-o. Fapta fetelor nu a ramas nepedepsita. Toate batausele au fost exmatriculate de la liceu.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si