Close sidebar
Close sidebar

Imaginile cu cele trei adolescente care s-au luat la bataie in mijlocul strazii au socat intreaga tara. Una dintre eleve dezvaluie de la ce a pornit tot scandalul

În mijlocul străzii, mai multe eleve de liceu s-au luat la bătaie, mai rău ca nişte interlopi. Iubirea pentru acelaşi băiat ar fi fost sămânţa de scandal de la care a pornit totul. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional. ##VIDEO32602##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Acestea sunt imaginile de la care incepe totul. Bataia generala din mijlocul strazii nu are loc intre interlopi, ci intre cateva fete, care-si disputa ca-n mahala, cu pumnii si cu picioarele, acelasi baiat.

Fetele, toate eleve de 18 ani, se bat ca-n ringul de box, in vazul tuturor. Ba mai mult, cei care filmeaza sangeroasa scena incurajeaza violenta.

Disputa a pornit de la iubitul uneia dintre gemene, care s-a certat, pe internet, cu fosta prietena a acestuia. Dupa un schimb de cuvinte de dure, cea din urma a vrut sa se razbune, baieteste, in strada! Numai ca, a incurcat surorile.

„Mi-au tras parul cat au putut ele de tare. Dupa aceea am reusit sa plec de acolo”, p ovesteste tanara.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cea luata de par si trantita la pamant este Ronela. Tanara sustine ca a fost batuta in locul surorii sale gemene. Trei zile a stat in spital, din cauza cruntelor lovituri primite. Imediat ce si-a revenit, le-a platit rivalelor cu aceeasi moneda.

„Cand m-am gandit ca nimeni nu a rezolvat aboslut nimic, normal, m-am pus si am dat in ea.

De nervi, n-am mai putut. Cand am vazut filmarea, nu m-am putut abtine sa nu dau in ea”, spune Ronela Stefan.

Rusinat si umilit de situatia in care propria fiica l-a pus, tatal abia si-a gasit cuvintele. Barbatul a declarat ca nu s-a putut uita la imagini.

Nici mama nu le-a putut privi. Ii e suficient, sustine ea, sa o vada cat de marcata a ramas de cele intamplate.

„Are cosmaruri noaptea, se ridica, se sperie. Daca merg la ea si o mangai un pic ea deja sare si se sperie. Nu mai pot sa scot stresul asta din ea”, spune mama fetei.

Parintii gemenelor au depus o plangere la politie, pe care ulterior si-au retras-o. Fapta fetelor nu a ramas nepedepsita. Toate batausele au fost exmatriculate de la liceu.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI