După o lungă perioadă în care nu s-au mai înțeles și au decis să pună capăt relației, Patrick și Nona au ajuns la gânduri mai bune și și-au mai dat o șansă în afara casei. Concurenții au avut ocazia să urmărească imaginile cu cei doi îndrăgostiți de la date, iar Patricia nu a fost încântată să îi vadă împreună, ba chiar a pus paie pe foc.

Citește și: Ionuț nu poate trece peste experiențele din trecut și recunoaște că nu își poate face o relație

Cei doi s-au căzat la un hotel și au împărțit o singură cameră. Momentele în care imaginile la bustul gol au apărut pe plasmă, au stârnit controverse printre concurenți.

”Fetele te-au văzut călcând cămașa lui Patrick, au avut o reacție”, a spus Andreea Mantea.
”De care?”, a spus Nona.

Concurenta a aruncat vorbe dure în Patricia, deși Andreea Mantea i-a cerut să se abțină.

Citește și: Marinel și Cristina, noi discuții înainte de gala ”Casa Iubirii”. Cum va reacționa Radu

Ionuț nu poate trece peste experiențele din trecut și recunoaște că nu își poate face o relație

Ionuț a recunoscut că Larisa încă înseamnă ceva pentru el, motiv pentru care nu este pregătit să aibă o relație, iar nicio fată din Casa Iubirii nu îi atrage atenția.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Gală cu scântei în ”Casa Iubirii”: Robert și Radu au un nou schimb de replici acide

Noua săptămână în Casa Iubirii începe cu stângul pentru Ionuț care este vizibil afectat. Larisa a fost și este greu de gestionat pentru el, iar concurentul a recunoscut că nu mai este atras de o altă concurentă.

Andreea Mantea a observat faptul că  Ionuț  era supărat și a fost la un pas d a izbucni în lacrimi și nu a putut spune din prima ce anume îl macină, apoi a recunoscut că nu se mai regăsește în formatul emisiunii care i-a adus foarte multe momente frumoase.

Andreea Mantea:   „Ionuț, de ce ai lacrimi în ochi?”,

Citește și: Patricia a cedat presiunii din ”Casa Iubirii”. Concurenta a izbucnit în lacrimi

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ionuț:   „Am obosit și de aia! Eu nu mă regăsesc în context. Eu trag de mine să fac, cumva, ca oamenii să vadă că îmi doresc, dar nu mai pot și gata!”

Andreea Mantea:   „Îmi poți spune mai multe?”,

Ionuț:   „Nu pot, că...”,

Andreea Mantea:   „Hai, încearcă!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si