Close sidebar
Close sidebar

Imaginile dezastrului! Cutremurul din Japonia a ucis 16 oameni. "Inca sunt persoane prinse sub daramaturi". Bilantul victimelor este in crestere

Cel putin 16 oameni au murit si alte 26 de persoane sunt date disparute, in urma cutremurului puternic din Japonia. Autoritatile sunt in alerta si inca se cauta victime sub daramaturi.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cutremurul cu magnitudinea de 6,7 grade, care a lovit insula Hokkaido din nordul Japoniei a facut mai multe victime, iar autoritatile sunt inca in cautarea oamenilor prinsi sub daramaruri. Cel putin 1.6 milioane de locuitori au ramas fara curent electric si se anunta ca situatia ar mai putea dura o saptamana. „Va rog sa fiti alaturi de persoanele care si-au petrecut noaptea in intuneric si frica. Facem tot ce putem pentru a relua alimentarea curentului electric”, a declarat prim-ministrul Japoniei, Shizo Abe.

Multe case si drumuri s-au prabusit din cauza alunecarilor de teren provocate de seism, iar orasul Atsuma a fost cel mai afectat. „Sunt inca persoane prinse sub daramaturi, lucram cat putem de repede dar operatiunea de salvare este foarte dificila”, a declarat un reprezentant al ehipelor de salvare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Panica oamenilor nu a trecut inca, iar autoritatile ii averizeaza pe localnici sa fie pregatiti pentru ca este foarte posibil sa urmeze si alte cutremure, in urmatoarele zile.

Cutremurul a avut loc la adancimea de 39 de kilometri, in zona orasului Chitose de pe insula Hokkaido, din nordul arhipeleagului nipon.

Epicentrul cutremurului a fost la 31 de kilometri est-sud-est de Chitose, la 33 de kilometri est-nord-est de Tomakomai si la 62 de kilometri sud-est de capitala regiunii Hokkaido, Sapporo, un oras cu aproape 2 milioane de locuitori. Seismul s-a produs joi la ora locala 03.07 (ora Romaniei, 21.07), iar in urma seismului nu a fost emisa o alerta de tsunami, potrivit mediafax.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI