Close sidebar
Close sidebar

Imaginile dinaintea declansarii incendiului din Oradea! Motivul ar fi un scurtcircuit la instalatia de iluminat

Un clujean aflat in vizita in Oradea a surprins imagini ale Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea cu putin inainte de incendiul care a mistuit acoperisul cladirii si tavanul de la etajul I.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

In filmare se observa o multime de lumini care apar intermitent pe fatada palatului. Autorul inregistrarii crede ca e vorba de scurtcircuite la instalatia de iluminat arhitectural a cladirii.

La scurt timp dupa ce Barbu Sebastian Sofron a surprins aceste imagini, acoperisul Episcopiei Greco-Catolice de Oradea a luat foc. Clujeanul este convins ca dezastrul a pornit de un scurtcircuit la instalatia de iluminat arhitectural.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Acum, analizand imaginile, imi dau seama ca este 100% scurtcircuit.(...) Filmarea va fi concludenta pentru investigatie pentru ca se vede clar scurtcircuitul instalatiei de iluminare a cladirii”, sustine Barbu Sebastian Sofron.

Investigatiile care vor incepe imediat ce pompierii vor stabili ca nu mai exista niciun pericol în cladire vor stabili cauza producerii unuia dintre cele mai mari incendii din ultimii ani, din Oradea.

Sursa: digi24.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI