Maria Diana este condusă astăzi pe ultimul drum. Familia, prietenii și cei care au cunoscut-o își vor lua adio, pentru totdeauna. 

Tânăra va fi îngropată lângă bunicul ei, potrivit informațiilor transmise de ziaruldeiasi.ro. Ce au declarat groparii, la cimitir?

Maria Diana, condusă pe ultimul drum. Tânăra se va odihni, pe veci, lângă bunicul său

Maria Diana, tânăra ucisă de urs, la Bușteni, este înmormântată astăzi.

Tânăra de 19 ani va fi îngropată lângă bunicul său, care s-a stins din viață în anul 2002.

„Era foarte de treabă, bunelul ei. Dar, ferească Dumnezeu și de fată, nouă ne pare rău de ea”, au spus groparii, potrivit aceleiași surse.

Au curs lacrimi amare pe obrajii celor care au cunoscut-o pe Maria Diana. Zeci de persoane au mers lângă mașina mortuară, pentru a-și lua veșnicul adio de la tânără.

Citește și: Grătarul cu prietenii s-a transformat într-o tragedie. Un bărbat a fost găsit mort în apele Prutului, după ore întregi de căutări. "El a intrat şi s-a dus mai în adânc..."

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

Imaginile durerii de la înmormântarea Mariei Diana, tânăra ucisă de urs

[Sursa foto: ziaruldeiasi.ro]

Imaginile durerii de la înmormântarea Mariei Diana, tânăra ucisă de urs

[Sursa foto: ziaruldeiasi.ro]

A fost ucisă de urs, pe Jepii Mici

Viața Mariei Diana s-a încheiat pe 9 iulie, pe traseul montan Jepii Mici, de la Bușteni. Tânăra era însoțită de un prieten, care ar fi făcut traseul doar pentru că fata își dorea. Destinul crunt a făcut ca cei doi să se întâlnească cu un urs. Animalul a atacat-o pe fată, a târât-o într-o râpă, iar în urma căzăturii, Maria Diana a murit.

Eu am mai mers pe acest traseu, ea a vrut foarte mult să meargă. Inițial propusesem altceva, dar a venit cu ideea asta și am zis că mergem până la cascadă și înapoi și că o să fie o după-amiază minunată... nenorocirea s-a întâmplat(...) Am încercat să fac tot, am încercat să sperii ursul!Preferam să fiu eu în locul ei!, a spus tânărul care o însoțea pe Maria Diana.

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul prin care Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: "Am fost binecuvântat și onorat să practic acest sport"- radioimpuls.ro

Citeste si: O finalistă Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și "pasată cu un blender" de soțul ei. Detaliile unei crime care a șocat Europa- antena3.ro

Tânăra avea 19 ani și promovase Bacalaureatul. Mama tinerei mărturisește cu lacrimi în ochi că a rugat-o pe tânără să nu plece, dar copila nu a ascultat-o.

A fost cea mai fericită zi din viața ei. Abia aștepta să termine... Am dat bac-ul împreună, și eram așa de fericite de amândouă că am terminat. Și apoi mi-a spus că marți urmează să meargă la munte(...)

Îi plăcea să meargă. A mai fost o dată oprită și a fost fugărită de un urs. Și acum văd că i-a fost fatal(...) I-am spus că sunt prăpăstii, că sunt o grămadă de lucruri periculoase. I-am spus: ”Dia, dacă te duci, eu o să stau panicată, dacă nu o să ai semnal în munte?” Și mi-a spus să nu mă mai panichez, că nu se va întâmpla nimic,  a spus mama Mariei Diana.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si