Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă dimineața. O persoană se află în comă, iar alta a rămas fără picior, după ce mașina în care aceștia se aflau a intrat într-un cap de pod situat în județul Vaslui. De asemenea, trei tineri au fost răniți.

„Accident rutier grav în această dimineață la Văleni com. Pădureni. O mașină a intrat într-un cap de pod. Au rezultat 5 victime cu vârste între 17 și 21 de ani, dintre care una încarcerată”, a transmis SAJ Vaslui.

Citește și: Un șofer român de TIR s-a uitat la un film în timp ce conducea pe un drum, în Franța. Ce a urmat apoi îl poate duce în spatele gratiilor

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă dimineața, în Vaslui.

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă dimineața, în Vaslui.

[Sursa foto: PixaBay]

Echipajele de salvare au fost trimise de urgență

În acest caz au fost trimise două ambulanțe ISU, una dintre ele având un medic, dar și două ambulanțe SAJ din substația Huși.

Victimele au fost trimise la Spitalul Huși, dar ulterior a fost solicitat transferul la Spitalul Vaslui, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: Sebastian Olariu, tânărul ucis în tragedia de la 2 Mai, ar fi împlinit astăzi 22 de ani. Părinții lui sunt sfâșiați de durere: „Tot timpul o sărbătorea. Aveam viața perfectă, copiii perfecți”

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă dimineața, în Vaslui.

În ce stare se află victimele?

Ambulanța Vaslui a transmis faptul că o victimă este în comă, intubată și ventilată. De asemenea, una dintre ele are o amputare de membru inferior.

„O victimă este în comă, intubată și ventilată, iar una are o amputare de memebru inferior”, a transmis Ambulanța Vaslui.

„În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane (trei fete și doi băieți) cu vârste cuprinse între 17 și 21 ani.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit în afara carosabilului un autoturism grav avariat, o persoană fiind încarcerată, iar o alta blocată în interiorul autovehiculului. La o distanță de aproximativ zece metri de autoturism a fost găsită o altă victimă, seminconștientă și cu răni foarte grave.

Concomitent cu operațiunile de descarcerare și deblocare, victimele accidentului au fost evaluate și au primit primul ajutor. Ulterior, patru dintre victime au fost tranportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși. Un bărbat în vârstă de 21 ani, care a suferit o amputație parțială de membru inferior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Trei victime sunt conștiente și cooperante, iar o altă victimă este intubată și se află în stare de inconștiență”, a transmis ISU Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si