Cu lacrimi in ochi si chipurile devastate de emotii, durere si tristete, sute de oameni au privit-o impietriti, pentru ultima oara, pe Stela Popescu, inainte sa fie asezat capacul peste sicriului ei.

Dan Puican

Momentul a fost emotionant, barbati in toata firea, care au vazut multe la viata lor, au izbucnit in lacrimi precum copiii. A plans Alexandru Arsinel, colegul de peste 40 de ani al Stelei Popescu, actorul de comedie pe care publicul nu l-a vazut niciodata devastat de durere.

A plans si primul sot al artistei, regizorul Dan Puican, cel cu care Stela Popescu a ramas o intr-o relatie de prietenie extraordinara, dupa divort.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Durerea s-a putut citi si in randul actorilor tinerei generatii, dar si a altora consacrati, Adrian Enache, Manuela Harabor sau a prezentatoarei tv Mirela Boureanu Vaida, cat si pe fetele oamenii simpli, stransi in numar mare la Cimitirul Cernica.

 

Adrian Enache
Manuela Harabor
Mirela Boureanu Vaida

 

Sursa: Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si