Scene greu de imaginat au avut loc la Capela Sfântul Gheorghe de la Cimitirul Progresul din Capitală, acolo unde sicriul cu trupul neînsuflețit al designerului Răzvan Ciobanu este depus.

Membrii familiei și apropiații designerului au mers să-și ia rămas bun de la Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă va fi înmormântat mâine, în Cimitirul Progresul din București, în cavoul făcut în urmă cu trei ani pentru familie.

Citeste si: Cu două zile înainte de moarte, Răzvan Ciobanu s-a întâlnit cu un călugăr tibetan! ”A fost într-o transă de marți până sâmbătă”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Semn divin la priveghiul designerului Răzvan Ciobanu, după terminarea slujbei de Stalpi! Păsările au oferit un concert celest

Toți cei care l-au iubit pe creatorul de modă au venit să-i aducă un ultim omagiu. Adina Buzatu, una dintre cele mai bune prietene ale lui Răzvan Ciobanu, este vizibil afectată de moartea designerului, iar cât timp a stat la capelă, a încercat să-și ascundă privirea și regretele că omul cu care a lucrat atâția ani, a plecat mult prea devreme.

”A fost o minune de copil, nu știu dacă sunt cuvinte. E copilul meu, ca și copilul meu”, a spus fosta educatoare a designerului cu lacrimi în ochi pentru Știrile Kanal D.

Marius, fostul iubit al creatorului de modă, a ales să-și exprime altfel durerea. Chiar în locul în care s-a produs tragedia, a făcut un altar în memoria lui Răzvan Ciobanu și în memoria celor șase ani de relație, cu o cruce și multe candele aprinse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si