Economistul a avut o înmormântare simplă, decentă, la care au participat peste 100 de persoane, mare parte veniți din București. Surprinzător de mulți, totuși, având în vedere rapiditatea cu care s-a desfășurat totul: duminică noaptea a murit, luni a fost dus în satul natal, marți a fost înmormântat.

În afară de rude și prietenii foarte apropiați, n-au lipsit nici membri ai Grupului pentru România, constituit la inițiativa lui Constantin Cojocaru.

Evident, și Cezar Avrămuță cu tricolorul său uriaș. Slujba a fost curată și întreagă, ținută de doi preoți cu voci excepționale: Constantin Dănescu din Beciu (județul Teleorman) și Angheluș Cătănoiu din comuna Sprâncenata (județul Olt), o localitate foarte apropiată. Soția (Elizet) și cei doi băieți (Iancu și Dragoș) au stat tot timpul lângă coșciug, așa cu cere tradiția și ceremonialul ortodox, informeaza certitudinea.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Toți cei prezenți au primit câte un exemplar din CERTITUDINEA, cu ultimul articol scris de Constantin Cojocaru: „REZERVA DE AUR A ROMÂNIEI- Rechizitoriul unei infracţiuni de înaltă trădare şi de subminare a economiei naţionale”.

Cojocaru a fost, alături de prof. Anghel Rugină, unul dintre primii economiști reveniți în România după 1990 – oameni de știință și patrioți care au încercat să ofere soluții pentru o trecere inteligentă, sigură la capitalism.

Din păcate, nici unul, nici celălalt nu au fost ascultați.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si