Close sidebar
Close sidebar

Imaginile groazei in America de Sud! Mai multi oameni au pierit dupa ce au fost luati pe sus de valuri de namol!

Imagini apocaliptice au fost suprinse in Bolivia dupa ploile torentiale care au lovit statul sud-american! Un gigantic urias de noroi s-a revarsat peste un oras si a luat vietile a doi copii. Va avertizez, urmeaza informatii care va pot afecta emotional!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bolivia a fost lovita in ultimele zile de ploi torentiale in mai multe regiuni.
 
Dar aceste imaginii i-au socat pe oameni. Un mic orasel a fost inecat sub un val de noroi.
 
 
Strazile au fost inundate, masinile luate pe sus iar militarii s-au legat cu franghii pentru a putea ajunge in siguranta la oamenii izolati. Autoritatile din Bolivia anunta ca 2 copii au fost gasiti decedati  in aceasta regiune si o alta persoana este disparuta.
 
Pe lumina, efectele viiturii se vad si mai bine. A plouat extrem de mult, un rau a iesit din matca si in mai multe zone pamantul a luat-o pur si simplu la vale. Autoritatile spun ca cel putin 6 oameni au murit pe tot teritoriul Boliviei de la inceputul acestui an din cauza inundatiilor produse de precipitatiile puternice.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI