Mesajul este însoțit și de câteva imagini. Conducerea spitalului nu a negat incidentul și a spus că verifică incidentul, iar vinovații vor fi pedepsiți.

Spitalul Universitar Bucuresti pacienti morti
Spitalul Universitar Bucuresti pacienti morti

Mesajul postat de deputatul Emanuel Ungureanu:

”ORIBIL!

La Spitalul Universitar de Urgență București patronat de iubita lui Sorin Oprescu, Adriana Nica, morții sunt abandonați cu orele pe scările interioare în dispreț total față de cel decedat.

Spitalul Universitar Bucuresti pacienti morti
Spitalul Universitar Bucuresti pacienti morti

Pe lângă aspectele de bun simț care țin de respectul pentru cel decedat și pentru cei vii care circulă pe scările interioare ale spitalului și sunt expuși la supliciul de a vedea un mort înfășurat în cearceaf lângă scări, conducerea spitalului a încălcat o procedură operațională instituită în mandatul vechiului manager al Spitalului Universitar de Urgență București, Cârstoiu.

Citeste si: Cazul șocant al celor doi oameni care au băut bere și au murit. Vezi ce s-a descoperit în compoziția sa

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform acestei proceduri, pe fiecare etaj din acest spital, trebuia amenajată o cameră specială unde după ce se constată decesul unei persoane, cadavrul este păstrat 2 ore pe secția unde a decedat bolnavul și apoi este dus la morgă.(foto 5)

În mandatul doamnei Nica această procedură nu se mai respectă și morții sunt expuși așa cum puteți vedea în foto 1.

Autoritatea Națională pentru Managementului calității în Sănătate(ANMCS) "căpușa" lui Vasile Cepoi ar fi trebuit să verifice în timpul procedurilor de acreditare dar și după dacă aceste proceduri de manipulare a pacienților decedați sunt respectate.

După cum vedeți, nu se respectă.

Citeste si: Gestul nebunesc făcut de un bărbat din Argeș: A făcut live pe Facebook în timp ce și-a incendiat mașina

Trist este și faptul că pe secții pacienții morți nu sunt protejați de saci negri așa cum este normal și se procedează la UPU( foto 2) ci sunt înfășurați într-un simplu cearceaf ordinar.

Este inutil să vă spun că imaginea câinilor vagabonzi și sacii de gunoi de la intrarea în Spitalul Universitar de Urgență București sunt parte din peisajul cu care ne-am obișnuit în spitalele din București.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sunt convins că doamna Nica va spune că aceste imagini sunt trucate și domnul Cepoi ne va explica că așa sunt tratați morții și în Germania...

Citeste si: O tânără româncă din Italia a decis să-și ia viața și se aruncă pe liniile de metrou. Ce a urmat

Cepoi de la ANMCS și Nica ar trebui demiși, însă, din păcate, după ultimele decizii ale domnului Orban și ale domnului Costache în ceea ce privește sistemul sanitar, nu îmi dau seama dacă are cine...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si