Cornel Dinicu a fost dus marți la Ferma Dacilor din Tohani pentru reconstituire. El trebuie să le arate anchetatorilor cum a interveni în noaptea incendiului, astfel încât totul să fie pus cap la cap.

Vă prezentăm imagini de la fața locului, însă mai multe informații și fotografii puteți vedea în jurnalul Știrile Kanal D de la 19.00.

Ce a făcut Dinicu în noaptea fatidică în care 8 persoane și-au pierdut viața

Inițial, la audieri, patronul a povestit că a intrat cu o lanternă și cu o mască de gaze în pensiunea care ardea pentru a scoate oamenii rămași în camere. Tot pentru a salva vieți ar fi spart un perete cu o drujbă. Până la venirea pompierilor, afaceristul ar fi pus mâna și pe un furtun pentru a stinge vâlvătaia, însă nu a reușit.

Între timp, afaceristul a aflat că va rămâne în spatele gratiilor. Despre el s-a mai aflat că ar fi montat de șapte ori mai multe panouri fotovoltaice comparativ cu cele pe care le trecuse în acte și ulterior ar fi ascuns acest lucru prin documente false. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Imagini Dinicu reconstituire

Cornel Dinicu a fost dus la Ferma Dacilor pentru reconstituirea faptelor.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Medic din Craiova judecat pentru ucidere din culpă. Procurorii îl acuză de "moartea violentă" a unor pacienți. Patru biopsii urmate de decese!

Cine a pus focul la Ferma Dacilor?

Până în acest moment, anchetatorii au stabilit că incendiul a izbucnit, după ce un televizor aflat la mansardă s-a supraîncălzit.

Mai mulți copii s-ar fi jucat jocuri video ore în șir, iar la un moment dat TV-ul a cedat.

Consider că focul a plecat de la mansardă, respectiv din livingul unde era televizorul. Știam că televizorul se încingea destul de des, iar un angajat al fermei le-a spus copiilor să închidă televizorul pentru a se mai răci”, a mărturisit Matei Ene. Și mama copilului a stat de vorbă pentru prima oară cu anchetatorii, după ce și-a pierdut doi copii, dar și soțul.

Imagini Dinicu reconstituire

Citește și: Mărturii șocante făcute în fața anchetatorilor din iadul de la Ferma Dacilor: ”A început să mă ardă fața, m-am împiedicat de o persoană căzută pe hol”

Nu ratați imagini și informații importante pe acest subiect în jurnalul de la ora 19, prezentat de Christian Sabbagh.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si