Close sidebar
Close sidebar

Imaginile rusinoase cu regele Thailandei, pe care autoritatile le vor sterse de pe Facebook

Un clip cu regele Thailandei a devenit viral pe retelele de socializare. Acesta este surprins intr-un mall, purtand un top foarte scurt, de culoare galbena.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile cu regele Maha Vajiralongkorn, in varsta de 64 de ani, la plimbare in mall alaturi de o femeie, ar fi fost surprinse in Munchen, in iulie 2016, insa abia de curand a inceput sa circule intens pe reteaua de socializare.

Oficialii thailandezi considera imaginile drept "rusinoase" si ameninta ca vor da Facebook in judecata, daca videoclipul respectiv nu va fi sters. Potrivit legislatiei din Thailanda, insultarea monarhiei este ilegala si poate fi pedepsita cu 15 ani de inchisoare.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI