Potrivit martorilor, dar si unor oficiali americani, acesta ar fi fost un atac sinucigas. Marturiile celor care au fost de fata sunt cutremuratoare.

”A fost socant. Am auzit o bubuitura incredibila, apoi toata lumea a inceput sa alerge spre noi urland si plangand. Toata lumea ne-a calcat in picioare vrand sa iasa afara. Eram socata, nu stiam ce s-a intamplat. Toata lumea alerga si lumea ne tot calca”, a povestit Jessica, citata de BBC.


Gary Walker din Leeds si sotia lui se aflau la doar cativa metri distanta si isi asteptau fiicele sa iasa de la concert.

 

”Am auzit ultimul cantec, apoi s-a vazut o lumina extrem de puternica, apoi s-a auzit un zgomot si am vazut fum. Am simtit ca ma doare un picior. M-am intors spre sotia mea, iar ea mi-a spus: trebuie sa ma intind. Ea are o rana la stomac si probabil un picior rupt. Eu am o rana la picior provocata de o schija. Ma mir ca am scapat doar cu atat”, a povestit Gary.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

”Din pacate, fortele de securitate erau depasite la fel ca noi toti ceilalti, asa ca fiecare era pe cont propriu. Erau a naibii de multi copii neinsotiti acolo. Am incercat sa ajut mai multe fete care erau acolo neinsotite si devenisera isterice. Erau cam de varsta fiicei mele sau ceva mai tinere”, a povestit Anne-Marie.

Rachel din Barnsley a spus pentru BBC ca se afla la concert impreuna cu fiica sa de 14 ani. Pentru a evita aglomeratia de la final, ele au plecat putin mai devreme, chiar inainte de producerea exploziei. Au auzit o bubuitura si si-au intors privirile sa vada ce se intamplat.

”Mi-am apucat apoi fata de mana si am fugit. Oamenii erau striviti si calcati in picioare”, a povestit aceasta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si