Nici soarele nu rasarise cand primii clienti se asezau deja la coada. Si n-a durat mult pana cand numarul pasionatilor de reduceri a crescut exponential.

Hai ca am inca o informatie tare pentru voi: Apple Watch-ul de 38 de mm este, astazi, la numai 1.099 de lei. Deci este redus si mai mult, nu mai este la 1.299 de lei."

Ca sa mai ostoiasca nerabdarea cumparatorilor, au aparut cestile de cafea, iar cand spiritele s-au mai animat au inceput si concursurile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Paradoxal, cei mai castigati au iesit clientii intarziati, precum aceasta domnisoara. Care doar s-a bucurat de oferta, fara oboseala statului in picioare: "La cat ati ajuns? La 9. Si cat de lunga era coada. Nu era foarte lunga, dar au anuntat ca se deschide abia la 11 magazinul si atunci am preferat sa plec."

Si, tot pe principiul "punct ochit, punct lovit" au mai fost si altii.

Toata agitatia s-a petrecut intr-un magazin de gadget-uri. Care, pentru a aniversa un an de la deschidere, le-a pus pe tava pasionatilor reduceri menite sa-i imbie la cumparaturi.

"Cat de mare a fost reducerea? Aproape 800 de lei. 800 de lei. E cat un telefon mai vechi nou, sa zic. Da, da, merita."

Cele mai generoase oferte au fost la telefoane si ceasuri inteligente, dar pe lista s-au regasit si laptop-uri sau tablete.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si