Vlad Pascu a cerut arestul la domiciliu. Tânărul de 19 ani, care a accidentat mortal doi tineri la 2 Mai, pe Roberta și Sebi, și-a cerut iertare în fața părinților acestora. Vlad Pascu a declarat că regretă faptele sale. Judecătorul a luat o decizie în ceea ce privește doleanța tânărului.

Vlad Pascu: "Îmi pare rău, dar, din păcate, nu mai pot face nimic"

Vlad Pascu și-a cerut iertare.

Tânărul de 19 ani le-a mărturisit părinților Robertei și ai lui Sebi că regretă ce a făcut.

În sala de judecată, tânărul a declarat că îi pare rău de tragedia pe care a comis-o, dar că nu poate face nimic pentru a o remedia situația.

”Îmi pare extrem de rău de această tragedie! Regret fapta în sine! Îmi pare rău, dar, din păcate, nu mai pot face nimic ca acest accident teribil... îmi pare rău că nu am apucat să le cer iertare părinților, am interdicție să vorbesc cu părțile civile”, a declarat Vlad Pascu în sala de judecată.

Citește și: VIDEO "Le era teamă că îl bate cineva?". Vlad Pascu, la proces cu privirea în pământ. Părinții victimelor cer dreptate, tânărul vrea să fie judecat în libertate

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Vlad Pascu a cerut iertare părinților Robertei și ai lui Sebi. Decizia luată de judecător

[Sursa foto: Capturi Stirile Kanal D]

Părinții victimelor lui Vlad Pascu au fost șocați de mărturia tinerilor. Aceștia nu cred, în schimb, regretul tânărului. Tatăl lui Sebi consideră că Vlad Pascu minte, în timp ce tatăl Robertei este de părere că ar fi vorba doar despre vrăjeli.

”Ce minciuni! Ce... aoleu! Pe această cale își cere scuze! Când nu suntem noi în sală, nu? Își cere scuze când nu suntem noi în sală! Mi se pare ceva josnic”,

a declarat tatăl lui Sebi.

”Astea sunt vrăjeli! Este totul desenat! El susține că ar mai fi încercat... Minciuni! Să transmită scuze! Minciuni! Niciodată”, a declarat tatăl Robertei.

Vlad Pascu, tânărul care i-a ucis pe Roberta și pe Sebi în accidentul de la 2 Mai când conducea sub influența drogurilor, a cerut arestul la domiciliu. Tânărul susține că ar respecta toate regulile care i s-ar impune pentru că arestul la domiciliu l-ar ajuta să afle ce va face pe viitor.

Citește și: VIDEO Tatăl Robertei vrea să se întâlnească mai repede cu Vlad Pascu! A fost stabilit un nou termen al procesului: „Să-i văd ochii”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Vlad Pascu a cerut iertare părinților Robertei și ai lui Sebi. Decizia luată de judecător

[Sursa foto: Capturi Stirile Kanal D]

”Promit să respect toate măsurile în arest la domiciliu. Știu că mă voi întoarce condamnat, dar timpul petrecut acasă m-ar ajuta să decid ce voi face...  Arestul la domiciliu m-ar putea ajuta să mă concentrez pe alte lucruri și ce o să fac mai departe”, a declarat Vlad Pascu.

Judecătorul au respins cererea lui Vlad Pascu de a fi plasat în arest la domiciliu.

La finalul deliberării, Vlad Pascu a fost condus înapoi la Penitenciarul Poarta Albă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si