Close sidebar
Close sidebar

“Imi serveam cafeaua. Daca nu era nucul acela nu mai ramanea casa aici” – Socul unui barbat cand s-a uitat pe fereastra. A fost la un pas de moarte chiar in propria casa

Accident incredibil intr-o localitate din apropiere de Galati. Soferul unui camion a pierdut controlul volanului si s-a oprit la un metru de locuinta unui galatean.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, soferul unui camion a pierdut controlul autovehiculului si a iesit de pe sosea, oprindu-se intr-un copac la un metru de locuinta unui localnic.

Proprietarul casei a ramas socat cand s-a uitat pe fereastra si a vazut camionul de 22 de tone, incarcat cu zahar, atat de aproape de locuinta sa.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Eram in casa, serveam cafeaua. Daca nu era nucul ala acolo, nu mai ramanea casa aici. A fost problema ca mi-a rupt cablurile, n-am curent …”, a declarat Neculai Ivascu, proprietarul casei.

Politistii l-au amendat pe sofer pentru ca, desi avea cauciucuri de iarna, acestea erau foarte uzate si nu mai faceau fata traficului in conditii de zapada si polei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI