Larisa a făcut o mărturisire, și anume că a fost întrebată de Andreea Mantea dacă speră la o împăcare.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii l-a umilit pe Adrian după eliminare. Ce a postat concurenta la câteva ore după plecarea fostului ei iubit din competiție

Larisa și Ionuț au discutat în camera roșie

Sentimentele Larisei pentru Ionuț sunt încă prezente, iar Ionuț a mărturisit că s-a gândit de mai multe ori la o împăcare.

Citeste si: Diana Șoșoacă, răspunsuri mult așteptate la "40 de întrebări cu Denise Rifai": "Oricărui bărbat ar trebui să îi fie frică de Diana Șoșoacă"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Deși are sentimente pentru el, Larisa spune că nu s-a schimbat și nu poate fi pe placul lui Ionuț. Ba chiar mai mult, Larisa a mărturisit că vrea să părăsească emisiunea.

Larisa vrea să părăsească emisiunea ”Casa Iubirii”

Văzând starea în care se află Larisa, Ionuț a decis să discute cu ea în Camera Roșie.

Citeste si: Nicolas și Sorin din Casa Iubirii, discuții aprinse între cei doi. "Eu nu am vrut să îl pun într-o lumină proastă la televizor"

Ionuț a întrebat-o dacă vrea să mai rămână în emisiune: ” Nu! Ți-am dat votul pentru că am văzut că ai insistat să mai stau încă o gală și pentru treaba asta îți mulțumesc”, a spus Larisa.

Deși este decisă să părăsească emisiunea, Ionuț nu este de aceeași părere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si