Close sidebar
Close sidebar

Impact violent intre un autoturism si un TIR. Doar printr-o minune, nimeni nu a fost ranit

Impactul violent a fost surprins de camera de supraveghere din curtea unde primul camion vrea sa intre. Pe imagini se vede ca soferul mastodontului semnalizeaza intentia de a vira la stanga. Dar, exact in momentul in care TIR-ul incepe manevra o masina apare din senin. Soferul, un tanar din Bihor, ar fi vrut sa depaseasca in mare viteza coloana, dar manevra putea sa il coste viata.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


Din fericire, franele au fost salvarea celor 5 pasageri. Soferul a reusit, cat de cat, sa redreseze masina, care s-a proptit in lateralul camionului.

- A ramas camionul in mijlocul drumului, oarecum. Nu se mai circula, numai pe o banda.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Miraculos, dar nimeni nu a fost ranit grav. Cei din automobil au scapat doar cu zgarieturi, dar si cu o sperietura groaznica.
Probabil la fel ca si acest sofer, care participa la un raliu in coasta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI