La final de an, se discuta introducerea unui nou impozit: acela pe bacsis. Banii pe care îi lăsăm ospătarului ar putea întră în notă de plata, că mai apoi să fie taxaţi cu zece la sută şi, abia ce rămâne la final, să mai ajungă în buzunarul angajaţilor din restaurante şi baruri.

 

Se spune că ospătarii  trăiesc din bacşiş şi...pe

bună dreptate!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Marilena Hagi i-a dat de gol pe Ianis și Elena în ziua nunții! Mama fotbalistului, declarații despre nepoți: „Fericită”. Gică Hagi abia și-a putut stăpâni emoțiile- wowbiz.ro

Pentru Andrei, care lucrează de ceva timp într-un restaurant din Capitală, aceştia sunt, practic, singurii bani care îi intră direct în buzunar. Deocamdată! Pentru că în acest moment se ia în calcul ....impozitarea bacsisului

Patronatele din Hoteluri şi Restaurante sunt de acord că bacşişul să fie trecut pe bonul fiscal. Ei spun că un client din doi achita prin card şi nu pot lasă bacşiş, chiar dacă ar dori.
Ospătarii sunt de altă părere.

Aşa cum există, de exemplu, în Marea Britanie, unde clientului i se impune să plătească un bacşiş de cel puţin 10 la sută din notă de plata.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si