Acesta a fost caterisit, respectiv exclus din Biserica, iar, de curand, presa tabloida a scris ca nici cariera muzicala nu-i mai merge ca inainte. Jurnalistii au anuntat ca spectacolul aniversar de la Sala Palatului, programat pe 11 octombrie, nu se va mai tine, dat fiind ca nu s-au vandut bilete.

In replica, Mariana Mirea, impresarul lui Pomohaci, a infirmat respectiva informatie, dezvaluind ca au fost vandute aproape toate biletele, si ca nu acesta a fost motivul din cauza caruia evenimentul nu va mai avea loc.

„Au fost vandute aproape toate biletele. Mai erau disponibile doar 20 de bilete la balcon si 26 de bilete in sala. Concertul a fost organizat de Televiziunea Romana, impreuna cu o firma”, a declarat Mirea, la Romania TV.

Bugetul.ro aminteste ca Sala Palatului are o capacitate de 4.060 de locuri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Preturile biletelor la spectacolul „intre cer si pamant”, de la Sala Palatului

VIP – 200 de lei

Categoria I – 150 de lei

Categoria II – 125 de lei

Categoria III – 85 de lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si