Close sidebar
Close sidebar

Impresionant! Eleva cu deficiente de vedere a luat 10 la bacalaureat

Livia Tiron este o tanara talentata din Husi care a reusit o performanta de laudat la examenul de bacalaureat, in ciuda problemelor cu care se confrunta.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Livia are deficienta de vedere, insa asta nu a impiedicat-o sa ia note mari la examenul maturitatii. Elena a luat 10 la limba si literatura romana, 9,80 la istorie si 9,10 la filosofie.

„Subiectele au fost accesibile si corect formulate. Pentru mine, au fost de un nivel mediu, intrucat am participat si la Olimpiada Nationala si am avut contact cu modele diferite de abordare. De fapt, Bacalaureatul trebuie sa fie pentru toti elevii, eu nu cred ca nu poti trece peste proba maturitatii, chiar cu un efort minim…”, a declarat tanara pentru vremeanoua.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ea  a precizat ca va da admitere la Facultatea de Litere, dar si la Psihologie si stiintele educatiei, specializarea Pedagogia invatamantului primar si prescolar, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, intrucat isi doreste sa devina dascal.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI