Close sidebar
Close sidebar

Impreuna si dupa moarte! Sfarsit tragic pentru doi soti, din Timis. Cum s-a intamplat nenorocirea

Impact fatal pentru doi soti din Timis. Masina in care se aflau a fost izbita frontal de un alt autovehicul, iar cuplul si-a gasit sfarsitul pe loc. S-a intamplat din cauza unui tanar care "zbura" pe sosea. Alte 4 persoane au fost ranite.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zeci de minute s-au chinuit pompierii sa-l scoata din masina pe soferul care a produs tragedia. Tanarul de 23 de ani, care se afla in autoturism impreuna cu alte 3 fete,  a ramas incarcerat in urma impactului.

- Un nepot. Doua fete si un baiat. A fost incarcerat, dar l-au trimis cu salvarea.

Politistii spun ca tanarul avea o viteza mult prea mare si nu a apucat sa vada o alta masina care stationa pe marginea drumului. A lovit-o in spate iar in urma impactului a fost aruncat pe contrasens, unde a izbit frontal autoturismul in care se aflau cei doi soti si care circula regulamentar.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Toti cei 4 tineri aflati in masina au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportati la spital.

Cpt. Andrei Poama, ISU Timis: Am intervenit pentru descarcerarea unei victime, a soferului dintr-un autoturism, care era constient si cooperant, dar era foarte complicat prins in masina.

Manverele de descarcerare au fost complicate  

Rudele tanarului vinovat au, insa, o alta varianta.

- Aia a venit cu viteza si l-a sucit, el a vrut sa o evite pe asta oprita, asta era oprita

- Cum e baiatul? Era destul de rau lovit la picior. Zicea ca are dureri, ca-l doare.

Cuplul care a pierit in accident se intorcea acasa, la copii.

Cei doi soti aveau 51, respectiv 54 de ani. Medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru a le salva viata. Tanarul care le-a fost, fara sa vrea, calau, s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI