Close sidebar
Close sidebar

Imprumuturi subventionate de stat pentru tinerii si pensionarii cu venituri mici. Ce presupune proiectul de lege

Tinerii cu varsta de pana in 30 de ani dar si pensionarii cu venituri mici ar putea lua bani de la banci pentru a-si plati studiile sau tratamentele medicale pe care nu si le pot permite.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parlamentarii vor sa acorde facilitati tinerilor care, din cauza veniturilor mici, nu au posibilitatea de a-si continua studiile sau pentru a deveni specialisti in domeniul respectiv. Acestora li se vor da bani sa isi plateasca studiile sau sa isi cumpere carti, aparatura electronica sau alte lucruri necesare pregatirii lor profesionale.

Totodata, parlamenarii vor sa-i ajute si pe acei pensionari care nu isi pot permite un tratament medical asa cum il recomanda medicul curant.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Pentru a veni in ajutorul acestora, senatorii si deputatii lucreaza la o lege care sa dea posibilitatea tinerilor si pensionarilor cu venituri mici sa faca imprumuturi bancare pentru a-si plati studiile si tratamentele medicale.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI