Drama Marianei a început încă din perioada copilăriei. La vârsta de 7 ani cântărea deja 50 de kilograme.

Povestea de viață a Marianei seamănă cu cea a Victoriei Lăcătușu, femeia din Olt care în 2010 cântărea 240 de kilograme. Din nefericire, Victoria s-a stins din viață în acea perioadă, după ce a născut, potrivit Cancan.

Tot Cancan scria la acea vreme și despre modul de viață al Marianei.

Femeia trăia în sărăcie, alături de tatăl nevăzător, de mamă, de frate, soră și bunică. Împreună locuiau într-o casă mică din Maglavit, județul Dolj, aproape de Craiova. Venitul era unul cu adevărat redus, membrii familiei fiind nevoiți să se descurce cu 1200 de lei.

Citeste si: OTRAVĂ PURĂ pentru stomac! Alimentul cu cei mai mulți paraziţi. Ce se întâmplă la 6 ore după cel în mănânci

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

“Medicii spun că m-am obișnuit eu să mănânc și că stomacul este prea mare și acum singura variantă este să fac o operație de micșorare de stomac. De la vârsta de 14 ani umblu prin spitale, între investigații, diete și tratamente.

A trebuit să-mi întrerup toate studiile. Îmi doresc și eu o familie, o viață normală. Sunt disperată”, spunea Mariana acum câțiva ani.

Cum arată astăzi Mariana Buică

„Cea mai grasă femeie din România” a spus mereu că alimentația ei nu diferă de cea a persoanelor din jur.

Citeste si: Lumea sportului, în stare de șoc: Copilul-vedetă a murit la doar 15 ani

Astăzi, Mariana Buică este cu totul un alt om.

Citeste si: Mihaela Rădulescu, adevărul despre al doilea copil: „Simt că nu aș da greș cu încă doi, trei copii”

“Mănânc ca toată lumea un fel întâi, câteodată și felul doi, supe, fructe. Nu mănânc foarte mult, azi am mâncat un ou, un măr și o supă, atât. Am înțeles de la medici că tratamentul pentru glanda tiroida pe care îl urmez de la 17 ani este de fapt greșit și că nu a făcut decât să înrăutățească situația. Sunt disperată, nu mai știu ce să fac. (…) Aseară am vorbit cu mami și i-am spus că nu mai pot să mai trăiesc așa că mă sinucid. Am 25 de ani și trebuie să fac ceva în viață și mă gândesc că mai târziu nu o să mai pot să fac nimic, nici să mă ridic din pat”, povestea Mariana acum ceva timp.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si