Căutarea lui Kerem continuă, iar Melek este disperată că nu își va găsi fiul cel mare. În egală măsură, femeia se teme că Alpay, soțul ei, i-a răpit copilul, și se teme de ce este mai rău. Ceea ce nu știe Melek este că Alpay a divorțat în secret de ea, iar lucrul cel mai grav este că acesta a obținut custodia copiilor lor.

Citește și: Începând de astazi, noutăţi importante în grilele de vară ale Kanal D si Kanal D2

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Melek și Mahmut caută disperați copiii, în vreme ce Alpay plănuiește să se întoarcă în Germania, cu aceștia, fără știrea mamei lor. Kerem și Defne sunt puși într-o situație fără ieșire de către tatăl lor. Cei doi frați sunt nevoiți să părăsească Antep-ul și, implicit, pe mama lor.

Ce se va întâmplă atunci când Melek află de planul diabolic al lui Alpay? Va reuși încercata mamă să își recapete copiii din mâinile fostului soț?

Citește și: “Bravo, ai stil!” – Iris si Jasmine, la cuțite! “Putea să facă orice își dorea ea, dar să nu-l implice în mod direct…”

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod plin emoție din serialul “Melek”, numai la Kanal D. Serialul “Melek” poate fi urmărit de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si