Pe Melek o încearcă sentimente demult uitate. Aceasta zâmbește la momentele în care mezinul Seyitali petrece timpul alături de bunicul și mătușa lui. Aceștia sunt atât de încântați că micuțul face parte din viața lor, încât tot ce a fost dureros, legat de trecut, pare să dispară.

Un nou pericol stă să izbucnească în viața lui Melek. Tatăl copiilor, Alpay, încearcă, prin diverse mijloace, să îi convingă pe aceștia să își părăsească mama și să se întoarcă alături de el, în Germania.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D, Melek primește o nouă șansă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Funda, iubita lui Alpay pune presiune pe acesta. Femeia îl amenință că dacă nu se întoarce la ea, se va răzbuna teribil.

Citește și: În această seară, de la ora 22:30, în “Familia Borgia”, la Kanal D2, Lovitură cumplită pentru Cesare

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, la Kanal D.

Citește și: Începând de astazi, noutăţi importante în grilele de vară ale Kanal D si Kanal D2

Citește și: Anișoara a dispărut de acasă, în urmă cu o săptămână. Femeia de 61 de ani din Roman a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors

Citește și: “Bravo, ai stil!” – Iris si Jasmine, la cuțite! “Putea să facă orice își dorea ea, dar să nu-l implice în mod direct…”

Citește și: “Bravo, ai stil!” – Iris si Jasmine, la cuțite! “Putea să facă orice își dorea ea, dar să nu-l implice în mod direct…”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si