Yildiz este foarte dezamăgită când află că Cagatay îi este infidel, mai ales că frumoasa Kumru, iubita acestuia, le era <prietenă>. Deși o încearcă emoții uriașe și ar vrea să ii spună totul soțului său, Yildiz alege o cale ascunsă pentru a se răzbuna pe Cagatay, și vrea ca cei doi amanți  să primească ceea ce merită pentru trădarea lor.

Citește și: În această seară, de la ora 22:00, în “Gomora”, la Kanal D2, Genny și Pietro, alianța imbatabilă

Ender nu se lasă păcălită de atitudinea sfidătoare a lui Cagatay, în ceea ce o privește, bărbatul tratând cu sarcasm interesul acesteia pentru problemele cu care se confruntă Yildiz, dar și cele referitoare la afaceri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cornel Ilie, confesiuni inedite la "Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat", matinalul de la Kanal D2 si Radio Impuls “La muzica lor mă întorc întotdeauna când simt că mă pierd sau nu știu ce să mai fac"

Fără să stea pe gânduri, și știind că ceea ce va face îl va deranja teribil pe Cagatay, Ender înaintează în tratativele cu Dogan, care își dorește să devină investitor la firma.

Când Cagatay află că Ender a acționat în secret, în privința afacerilor, trece la amenințări.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, Cagatay, prins în ”ofsaid”

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si