Incidentul armat <asupra> frumoasei Zeynep il intriga si il ingrijoreaza totodata, peste masura, pe Baris. Barbatul decide sa angajeze pazici pentru a o proteja pe femeia iubita, insa aceasta refuza cu inversunare. In plus, Zeynep le cere tuturor celor din familie, dar si lui Baris, sa nu mai ia decizii in locul ei, sustinand ca se poate apara singura de pericole.

 „Prizoniera destinului”

Serial turcesc la Kanal D.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

 „Prizoniera destinului”

Duel în „Prizoniera destinului”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

 „Prizoniera destinului”

Zi decisivă în „Prizoniera destinului”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine cu noi episoade, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Cemile, in schimb, sora lui Mehdi, sustine ca fratele ei nu ar atenta niciodata la viata cuiva, cu atat mai mult cu cat acum este eliberat conditionat, si in niciun caz nu ar pune-o in pericol pe fosta sotie, pe care inca o iubeste. Cemile este convinsa ca totul este o inscenare la adresa fratelui ei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 „Prizoniera destinului”

Secvențe din „Prizoniera destinului”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

 „Prizoniera destinului”

„Prizoniera destinului” de la ora 20.00.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de alta parte si Ozlem, sora lui Baris, sustine sus si tare ca acesta nu trebuia sa se complice intr-o relatie cu Zeynep.

Citeste si: Trece ziua și nu reușești să faci mai nimic? Urmează aceste sfaturi simple ca să fii mai productiv la job: 7 sfaturi ca să-ți gestionezi eficient timpul la locul de muncă

Mehdi este luat prin surprindere atunci cand Cemile ii spune despre incidentul armat care a vizat-o pe Zeynep. Barbatul merge imediat la fosta sotie sa lamureasca lucrurile, dar si sa o asigure ca el nu i-ar pune niciodata viata in pericol.

Citeste si: Radio Impuls petrece românește de 1 Decembrie! Concursul „Unim România!” le aduce ascultătorilor premii importante în zi de sărbătoare!

Intalnirea dintre Mehdi si Zeynep are loc chiar sub privirile lui Baris, care <turbeaza> de furie. Intre Baris si Mehdi situatia devine extrem de tensionata, mai ales cand vine vorba de Zeynep.

 „Prizoniera destinului”

Lupta pentru inima lui Zeynep.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod plin de suspans, din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

Citeste si: “Doctorul minune”, final de poveste


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si