Aybike și Ogulkan suferă uluitor după moartea prematură a mamei lor, iar prietenii acestora sunt alături de ei în greu încercarea prin care aceștia trec.

Omer și Asiye se confruntă în continuare cu situații dificile care îi împiedică să asigure traiul necesar de zi cu zi în familie, iar Nebahat începe să resimtă absența lui Akif în viața ei și își reconsideră deciziile cu privire la acesta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

În vreme ce ajutorul necondiționat a lui Berk pentru tatăl său Gokhan crește de la o zi la alta, Suzan bănuiește că soția lui Sado, Gulten pune ceva la cale cu Șevval și ia măsuri pentru a descoperi adevărul, dar va fi atrasă într o situație la care nu se aștepta.

Nu ratați întâmplările dramatice și pline de emoție din noul episod al serialului "Totul pentru familia mea", în această seară de la ora 20:00 la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si