Părăsit de cele două femei care îl iubeau, Suzan și Nebahat, Akif își îndreaptă atenția, încă o dată, către cea din urmă. Bărbatul îi promite fostei soții, o viață de neuitat, așa cum era în perioada în care erau căsătoriți, însă Nebahat este sceptică în această privință.

Odulcan, îndrăgostit iremediabil de frumoasa Afra, își caută partenera neîncetat. Tânărul nu știe de planurile acesteia de a pleca din țară.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: "Gomora", serialul eveniment, bazat pe fapte reale, revine cu un nou episod astăzi, de la ora 22:00, la Kanal D2

Șengul primește o vizită neașteptată. Afra și mama ei vin să își ia rămas bun, dar și să-și ceară iertare, pentru problemele provocate familiei Eren. Sengul are parte de un șoc atunci când primește un cadou neașteptat din partea acestora însă, în egală măsură, femeia nu știe cum să îi dea vestea fiului sau că Afra pleacă, definitiv, din țară.

Nu ratați, în această seară, un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D. 

Citește și: Sengul, mireasă din nou- în această seară, de la ora 20:00, în “Totul pentru familia mea”, la Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si