În această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, situația tensionată dintre procurorul-șef și Îlgaz evoluează dramatic.

Îlgaz este șocat să afle că Haluk, din dorința de a răzbuna moartea fiului său, este cel care a pus la cale șirul crimelor petrecute, care au șocat orașul și, tot el este cel care l-a “forțat” pe procurorul-șef Turgut să comită o serie de infracțiuni în numele său.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De teamă să nu fie demascat și să suporte consecințele faptelor sale, așa cum îl avertizează Îlgaz că se va întâmpla, Turgut amenință cu un gest extrem, pentru că doar așa el va salva viața fiicei sale, aceasta reprezentând motivul pentru care el a fost nevoit sa devină din om al Legii, infractor.

De când Parla a fost dată dispărută, întreaga familie este în alertă. În mod surprinzător, Ceylin este contactată de către răpitorul Parlei iar avocata îi sare imediat acesteia în ajutor.

Ce se va întâmpla atunci când Ceylin sare în ajutorul Parlei și, ce gest incredibil va face Turgut, pentru a scapa din situația teribilă în care se află, puteți afla în această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si