În aceasta seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han este tot mai înverșunat în a afla cine este, de fapt, Naci, bărbatul care ”dă târcoale” casei sale. 

Dorința lui Han de a-și proteja familia ajunge la exagerare atunci când îl zărește, mai mereu, în preajma casei familiei sale, pe Naci, profesorul surorii sale mai mici, Neriman. Naci, în schimb, îl înfruntă pe Han și îl asigură de bunele sale intenții în ceea ce privește familia acestuia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Inci este șocată să afle că bunicul său s-a angajat, pentru a-și putea întreține familia și, în special pentru a-l ajuta pe Ege să-și continue studiile, și caută să găsească o soluție financiară pentru a-l determina pe Memduh să renunțe la slujba sa.

Safiye retrăiește, cu fiecare clipă, de când l-a reîntâlnit pe Naci, momentele din adolescență petrecute alături de acesta, însă nu îndrăznește să dea curs sentimentelor sale pentru bărbatul iubit.

Cum va reacționa Han când află că Naci urmează a se întâlni cu Safiye puteți afla în această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, digfuzat la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si