În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din ”Vinovați de iubire”, serial difuzat la Kanal D, o regăsim pe Inci în fața unei situatii dramatice.

Frumoasa tânăra află că tatăl său este internat, în stare critică, la spital, iar Ege, fratele acesteia, caută să fie mereu în preajma părintelui patern. Din cauza trecutului dramatic care le-a marcat definitiv viețile, Inci și Ege încă au rețineri în ceea ce privește revenirea în viețile lor a părintelui patern.

Mai mult, Inci va ajunge să se opună cu vehemență petrecerii timpului alături de tatăl său, pe care îl consideră vinovat de moartea mamei sale*.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Safiye va avea parte de momente frumoase alături de Naci iar acestea se datorează sprijinului constant oferit, din umbră, de Gulben și Han. Cu toate că Naci este divorțat și are un copil, acesta își dorește să își trăiască viața alături de Safiye, femeia pe care o iubește nespus de mult.

Nu ratați astăzi, de la ora 21:45, un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si