Un nou serial tulburător, “O dragoste”, va intra, din această seară, de la ora 20:00, în casele românilor. Un scenariu desprins din viață, actori talentați, unii dintre ei deja cunoscuți publicului larg și teme universale, în care cu toții ne regăsim, acestea sunt doar câteva dintre ingredientele unei producții de succes, care va emoționa și publicul din România.

Doi tineri se îndrăgostesc și își fac planuri dintre cele mai firești pentru a se căsători și a avea o viață frumoasă împreuna, dar iubirea lor va avea de întâmpinat obstacole uriașe.

Părinții sabotează fericirea copiilor lor, cu cele mai bune intenții. Conflictul între viziuni diferite asupra vieții, valorile la care se raportează cele două familii duc la o cavalcadă de evenimente dramatice.

Ce spune actrița principală despre serialul "O dragoste"

“Este o poveste realistă, despre acceptare, despre confruntare cu propriile temeri și cu ale celor din jur. Sunt convinsă că publicul se va regăsi în acest serial, în poveștile de familie, în căutările personajelor, dar și în iubirea curată a celor doi tineri”, a spus Sila Turkoglu, actrița din rolul principal.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- „O dragoste”, premiera pe 19 februarie, la Kanal D, de la ora 20.00

În centrul acțiunii se află Doga (Sila Turkoglu) și Fatih (Dogukan Gungor), ea o idealistă, el un tânăr carismatic, prins în chingile familiei sale conservatoare. Vestea sarcinii lui Doga aruncă în aer toate planurile tinerilor îndrăgostiți, iar norii negri își fac apariția în viața lor.

Nu pierdeți, începând astăzi, de la ora 20:00, premiera serialului “O dragoste”, producția urmând să fie difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Începând de astazi, serialul “Poveste din Anatolia” poate fi urmărit în continuare, la Kanal D2, de luni până miercuri, de la 16:30.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si