Oamenii dintr-un sat au avut parte de o surpriză pe cinste, reușind să se îmbogățească, fără prea multe efort depus.

Fiecare localnic a primit câte un milion de euro de fiecare. Ei au mai beneficiat de sume importante înainte, dar aceasta este cea mai mare. Așadar, peste 165 de oameni au aflat că au primit câte un milion de euro fiecare.

Citește și: S-a câștigat marele premiu la Loto

Localnicii au primit câte un milion de euro fiecare

Localnicii din satul Olmen s-au întâlnit cu norocul pur. Oamenii au aflat că au câștigat la loto, după ce au contribuit cu doar 15 euro de fiecare. Peste 165 de săteni au format un sindicat, iar în preajma sărbătorilor au avut o mega surpriză.

Ei au decis să joace la EuroMillions, o loterie cunoscută prezentă în state precum Austria, Portugalia, Franța, Elveția, Luxemburg, Irlanda, Spania și Regatul Unit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totuși, în luna iulie a anului curent a avut loc o altă premieră în istoria EuroMillions. Un bărbat a câștigat, de unul singur, 195 de milioane de lire sterline.

Citește și: Care sunt cele mai populare jocuri de noroc?

În luna iulie a acestui an, a avut loc o altă premieră în istoria EuroMillions. Un bărbat a avut norocul de a câștiga singur 195 de milioane de lire sterline.

De-a lungul timpului au mai existat grupuri care au decis să își încerce norocul la loteria transnațională. Cu toate acestea, cei 165 de oameni au avut cel mai mare norc, deoarece niciodată nu s-a înregistrat o sumă atât de mare.

Unul dintre reprezentanții grupului a povestit pentru presa locală faptul că a fost nevoit să le repete vestea că au câștigat o astfel de sumă de mai multe ori, căci nu le venea să creadă.

După ce restul localnicilor au aflat că unii săteni au câștigat fiecare câte un milion de euro, și alți oameni și-au făcut curaj să participe la loterie.

Citește și: Numărul oamenilor bogați din întreaga lume a atins un nivel record. Sunt aproape la fel de mulți ca populația Marii Britanii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si